De top 5 laadpalen bij Laadpaal Outlet.nl

Of je nou net een nieuwe elektrische auto hebt aangeschaft en op zoek bent naar een laadpaal, of al langer een laadpaal hebt maar wilt kijken naar mogelijkheden om het gemak te verbeteren, Laadpaal-Outlet.nl is het bezoeken waard. Hier vind je laadpalen en bijbehorende accessoires tegen aantrekkelijke prijzen. In dit artikel zetten we de beste 5 laadpalen uit het assortiment van Laadpaal Outlet op een rij. Ontdek welke het beste bij jou past!

De top 5 beste laadpalen

Wallbox Copper SB

De Wallbox Copper SB is een krachtige laadpaal in een klein jasje. Ondanks dat dit namelijk een van de meest uitgebreide en veelzijdige laadpalen op de markt is, is de afmeting slechts 26 x 19 cm.

De Wallbox maakt gebruik van wifi en bluetooth, waardoor deze kan verbinden met telefoons en tablets. Hierdoor profiteer je van heldere inzichten in je laadgedrag, die je bovendien gemakkelijk op je telefoon kunt bekijken. Daarnaast is er ook nog een power boost beschikbaar om de laadpaal nog krachtiger te maken dan dat hij al is.

Wallbox Pulsar Plus Type 2

Deze tweede laadpaal van Wallbox is nog kleiner en een stukje goedkoper dan de Wallbox Copper SB, maar is zeker niet minder aantrekelijk! De compact Wallbox Pulsar Plus Type 2 laadt auto’s op met 22 kW, waardoor hij wel 10 keer sneller laadt dan een normaal stopcontact. Ook bij deze laadpaal is er een power boost beschikbaar.

Het fijne aan deze slimme Wallbox is dat wanneer je in huis veel stroom verbruik, de laadpaal minder stroom zal verbruiken. Hierdoor blijft de belastbaarheid van het stroomnet binnen de perken en hoef je je geen zorgen te maken over overbelasting en problemen met apparaten in en om het huis. Zo kun je je elektrische voertuig altijd zorgeloos aan de lader zetten. Bij minder capaciteit laadt hij wat langzamer, maar wanneer er wel de ruimte is, laadt de Wallbox natuurlijk wel sneller!

Zappi V2.1

De volgende laadpaal uit het assortiment van Laadpaal Outlet die het uitlichten waard is, is de Zappi V2.1. Deze laadpaal werkt hand in hand met het energieverbruik van jouw huishouden. Zo kan de paal zo efficiënt mogelijk laden. Het fijne aan deze laadpaal van Zappi is dat er geen verplichte abonnementskosten of andere verborgen kosten bij komen kijken. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent.

Bovendien is dit laadpunt geschikt voor alle typen voertuigen. Het maakt dus niet uit welke elektrische auto er wordt opgeladen, het kan allemaal. Ideaal voor gebruik voor een wagenpark dat uit allerlei verschillende auto’s bestaat.

Ratio Solar

Deze laadpaal kan, zoals de naam misschien al een beetje verklapt, werken op 100% zelf opgewekte zonne-energie. Ideaal dus als je zonnepanelen op je dak hebt liggen. Op een zonnige dag kun je al snel kosteloos de auto opladen. Zo gebruik je de opgewekte energie optimaal en houd je zowel je brandstofkosten als je energiekosten laag.

Ook voor mensen zonder zonnepanelen is dit een geschikte laadpaal. De Ratio Solar werkt namelijk ook gewoon via het stroomnet. Verder biedt deze slimme laadpaal ook nog eens een handig overzicht van jouw laadgeschiedenis en kun je met ‘Plug & Charge’ laden zonder een pasje tegen de paal aan te moeten houden.

Zaptec Go

De laatste laadpaal die we hier uitlichten is de Zaptec Go: een combinatie van Zweeds design met Noorse technologie. Een echt Scandinavisch product dus. En in Scandinavië weten ze wel het een en het ander van elektrisch rijden. Hier vind je namelijk de grootste groep EV gebruikers van Europa.

De Zaptec Go is gecertificeerd volgens de hoogste veiligheidsstandaarden en werkt daarnaast altijd omdat het verbonden is met wifi of 4G. Wat ook erg fijn is aan deze laadpaal is dat er een eco-stand op zit. In deze stand laadt de paal minder snel en bespaart je gemakkelijk stroom. Ideaal als je geen haast hebt met het opladen van je accu!

Ben je er al uit welke het beste bij jou past? Misschien heb je al een laadpaal, maar zoek je een laadkabel of adapter. Ook dan ben je bij Laadpaal-outlet.nl aan het juiste adres. Ontdek het uitgebreide assortiment en profiteer als consument van groothandelprijzen. Meer laadpalen vergelijken? Vind de beste laadpaal voor thuis of vergelijk zakelijke laadpalen.

The post De top 5 laadpalen bij Laadpaal Outlet.nl appeared first on Moby.